scoici-cu-miso

Ingrediente:

  • 1/2 cană miso alb sau galben
  • 1/2 ceașcă mirin (vin dulce de orez)
  • 2 linguri de miere
  • 16 scoici mari

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Într-un vas suficient de mare amestecați miso, mirin, miere și adăugați scoicile.
  3. Marinați scoicile, timp de 30 minute sau până la 24 de ore.
  4. Puneți scoicile într-o tavă căptușită cu foaie de copt și băgați la cuptor timp de 4 minute pe fiecare parte sau până capătă o culoare aurie.
  5. Puneți restul de sos într-o cratiță mică și fierbeți timp de 3 minute. Dacă doriți, puteți turna peste scoicile fierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *