Scoici cu sos de şofran

Scoici-cu-sos-de-sofran

Ingrediente:

  • 400gr. orez
  • 1 cub de supă
  • 12 scoici
  • 1gr. șofran
  • 3 linguri smântână proaspătă
  • 50gr. unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

1. Într-un litru de apă clocotită, adăugaţi un cub de supă. Turnaţi orezul și fierbeţi 9 minute. Adăugaţi unt, sare și piper.

2. Într-o cratiță, încălziţi smântână şi adăugaţi şofranul.

3. Topiți untul într-o tigaie la foc mare. Puneţi scoicile timp de 4 minute pe fiecare parte.

4. Serviţi scoici cu sos de şofran alături de o porţie de orez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *