Simona Halep
foto: facebook

Dacă pe plan profesional rezultatele vin pe bandă rulantă, Simona s-a gândit în ultima perioadă tot mai mult la viața din afara sportului alb. De curând, sportiva care ne ține cu sufletul la gură în fiecare partidă disputată, declara: „Mai vreau să joc tenis încă vreo cinci ani, apoi mă văd mamă cu trei copii. Dar să vedem ce-mi rezervă viitorul. Nu îmi place să fiu în centrul atenției, sunt o fată normală ca toate celelalte, nu îmi place să ies în față cu ceva anume. Trăiesc viața normal și chiar am grijă să am liniște și să am o viață cât mai plăcută.”

Dar ceea ce presa specula cu ceva timp în urmă referitor la o posibilă relație dintre marea noastă tenismenă și Costa Sponte, fiul celui mai bun prieten al lui Gigi Becali, se pare că astăzi a prins un contur foarte clar. Chiar dacă cei doi au refuzat cu ceva timp în urmă să facă vreo declarație cu privire la o posibilă relație dintre ei, prieteni din anturajul Simonei au aruncat știrea momentului.

Apropiaţii sportivei noastre vorbesc despre faptul că Simona şi Costa urmează să se căsătorească la începutul acestei veri, imediat după turneul de la Roland Garros. Este un turneu foarte important pentru Simona, pe care speră să-l câștige anul acesta, după ce anul trecut a pierdut finala în fața rusoaicei Maria Sharapova. Și ce finală strânsă!

Este cunoscută relația dintre Simona și Gică Hagi așa încât, nu ar trebui să ne uimească faptul că „Regele fotbalului” ar urma, cel mai probabil, să devină părintele spiritual al celor doi. Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist, apropiat al Simonei și un fan declarat al acesteia, ar urma să fie cavaler de onoare.

Iubitoare de copii și dornică să-și întemeieze o familie, cu siguranță Simona va puncta cu brio și în plan personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *