Stiti deja ca sunt fan magazinele, Secom, nu? Iata ca se extind si de data aceasta vin mai aproape de mine. Din 4 martie au un nou magazin de prezentare și vânzare, pe bd. Mihai Bravu nr. 286. Este cel de-al cincilea punct de retail propriu din țară și cel de-al patrulea din București.

magazine 3

Materialele și formele regăsite în magazinele Secom se îmbină într-un design inovator, care susțin conceptele de vitalitate, naturalețe, echilibru și inspirație caracteristice companiei.

Magazinele Secom asociază consultanța naturopată în alegerea produselor potrivite, oferită pe loc, la cel mai înalt standard, cu oportunitatea participării la evenimente de informare și educare pentru sănătate. Sunt interfața prin care compania își dorește să faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informații avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium și prin care să mențină contactul cu cei care administrează produsele din portofoliul companiei. Totodată, magazinele Secom® sunt rezultatul dorinței de a crea o cultură de administrare responsabilă și informată a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atât în menținerea sănătății optime, cât și complementar medicinei alopate, în echilibrarea deficiențelor.

În magazinele companiei sunt disponibile produse importate în România în exclusivitate de Secom® de la 9 branduri internaționale: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Int’l Canada și Mushroom Wisdom®.

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate. Încă de la început, Secom® și-a câștigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP și multe altele.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni cuprinzând peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piața din România – vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de produse pentru copii și creme medicinale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *