Șerban Copoț de la Animal X s-a însurat în secret

0

Șerban Copoț trăieşte, de mai bine de un deceniu, o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana, cea cu care are deja un băieţel de patru ani, pe nume Tudor.

Şerban şi Roxana s-au căsătorit la începutul anului și nimeni n-a aflat nimic până de curând. Evenimentul a avut loc în primăvară şi s-a desfăşurat într-un cadru foarte restrâns, avându-i aproape doar pe băiețelul lor, Tudor, și alți doi martori. “Aveam de gând să facem acest pas încă de anul trecut, însă am ajuns să semnăm actele la sfârșitul lunii martie. Ne-am grăbit, oarecum, pentru că urma să-l dăm pe cel mic la grădiniță și trebuia astfel ca mama și tata să aibă același nume de familie”, declara solistul trupei Animal X.

Șerban Copoț
Foto: facebook

Rudele celor doi au aflat abia ulterior despre căsătorie, însă au înţeles dorinţa de discreţie a celor doi şi s-au declarat extrem de bucuroase pentru marele pas pe care l-au făcut.

Deși nu a vrut să facă mare tam-tam pe tema căsătoriei lui, Șerban le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje și urări.

„Vă mulțumim foarte mult pentru urările pe care ni le-ați adresat după ce s-a aflat că Roxana și cu mine ne-am căsătorit civil. Ne copleșește acest văl de atenție. Ne iubim de foarte mult timp și nu am considerat acest pas al căsătoriei mai mult decât o formalitate. O formalitate pe care am îndeplinit-o și de dragul celui mic (Tedi e acum foarte fericit că pe mamă o cheamă ca pe mine și ca pe el). Este o experiență inedită ca propriul copil să fie martor la căsătoria părinților, credeți-mă pe cuvânt! A fost frumos, scurt și la obiect. Vă dorim să aveți parte de toate bucuriile din lume, să vă iubiți familiile și apropiații și să fiți binecuvântați cu liniște și voie bună în sânul familiei”, a scris Șerban Copoț pe blogul lui.

Șerban
Foto: facebook

Șerban Copoț este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X. Formaţia are 8 albume la activ şi este prima din ţară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. În anul 2006 artistul a înființat Asociația Generația Verde, cu scopul de a aduce pe agenda publică subiectul ecologiei și al protecției mediului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *