Simona Halep și dragostea din viața ei

Simona-Halep-și-dragostea-din-viața-ei
Foto: mrweezyfr.deviantart.com

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep (23 de ani), locul 3 WTA, preferă să îşi ţină departe de ochii lumii viaţa personală. Foarte discretă din fire, Simona nu este o prezență activă în viața mondenă, dănd curs invitațiilor doar când îi permite timpul și nu este la antrenament sau în turneu.

Însă după mulți ani dedicați în totalitate „sportului alb”, cu rezultate excepționale și performanțe greu de atins de acum încolo, Simona a hotărât să se ocupe şi de viaţa personală.

Se pare că Simona Halep şi Costa Sponte trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, pe care îşi doresc să o ţină departe de ochii lumii. Costa o însoţeşte pe sportiva noastră la toate meciurile, iar Simona nu ratează nicio ocazie să-i mulţumească pentru suport.

Simona-si-Costas
Foto: cancan.ro

Vorbind pentru prima oară despre relaţia ei cu Costa Sponte, campioana noastră nu a negat informaţiile apărute în presă, însă a precizat: „Este viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public. Nu-mi place să vorbesc despre asta. În primul rând nu-mi place să fiu în centrul atenţiei şi nu-mi place să se scrie despre mine. Sunt o fată normală, ca toate celelalte, nu-mi place să ies în faţă cu ceva anume, îmi trăiesc viața normal şi chiar vreau să am linişte”, a declarat Simona Halep pentru ProTV.

Contactat de cei de la sportnews.ro, Costa Sponte a declarat: ”Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viața mea personală. Vă rog frumos să înțelegeți poziția mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaștem din copilărie”.

Dacă cei doi sunt rezervați, tatăl lui Costa, cel mai bun prieten al lui Gigi Becali, este încântat de relaţia lor, știută fiind dorinţa acestuia ca fiul lui să aibă o iubită machidoancă. Și tatăl Simonei, Stere Halep, încurajează relaţia lor, Teia Sponte fiind un prieten apropiat al lui. Nu o dată cei doi au fost văzuți la meciurile disputate de Simona.

Simona-cu-trofeu
Foto: bucurestifm.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *