Skizzo Skillz va deveni tătic

Skizzo Skillz
Foto: manager-artisti.ro

Dupa „Biniditat”, care a avut peste 12 milioane de vizualizari pe Youtube, au urmat single-uri precum „Telombilo”, „Tipa Ta” şi „Smecheră Rău”, care s-au bucurat de un un succes impresionant.

Skizzo Skillz este într-o relaţie de mult timp cu Andreea, o bloggeriţă celebră. Cu ceva timp în urmă, artistul şi-a propus să-şi surprindă iubita cu o cerere în căsătorie spectaculoasă. A cumpărat inelul şi un sejur la Paris unde îşi dorea, ca în Tunul Eiffel să o ceară de soţie. Dar nu întotdeuna planul de acasă se potriveşte cu cel de pe drum, lucru trăit pe propria lui piele. În ziua în care trebuiau să plece, s-au trezit târziu şi au ajuns la aeroport fix în momentul în care avionul lor decola.

skizzo cu deea
Foto: urban.ro

Dezamăgit de faptul că nu-şi putea duce la bun sfârşit planul şi pentru că nu vroia să se întoarcă acasă, a luat-o pe Andreea şi s-au aşezat pe o bordură din jurul aeroportului. Cântăreţul a stat cât a stat, apoi a scos cutiuţa cu inelul de logodnă şi a întrebat-o pe Andreea dacă doreşte să-i devină soţie. Şi iată că ceea ce era preconizat a fi un moment romantic s-a transformat într-unul inedit.

După ce şi-au revenit din şoc, s-au întors în aeroport şi, cu puţin noroc au găsit bilete la următoarea cursă pentru Paris.

O poveste care a început frumos, se continuă şi mai frumos. Cei doi se pregătesc pentru a deveni părinţi. Andreea este însărcinată în 18 săptămâni şi îşi doreşte tare mult o fetiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *