Smiley, Alex Velea şi Dana Nălbaru, spiriduşii lui Moş Crăciun pentru copiii de la "Asociatia Ana si Copiii"!

0

Faptele bune nu rămân nerăsplătite, lucru dovedit şi  copiilor de la „Asociaţia Ana şi Copiii”, care au avut parte ieri de o surpriză extraordinară. După un an plin de rezultate bune la învăţătură, însă presărat de  momente grele, copiii s-au bucurat să-şi întâlnească vedetele preferate în  cadrul campaniei „Dă-i o şansă lui Moş Crăciun!”, organizată de „Asociaţia Ana şi Copiii”, în parteneriat cu Hotel Novotel Bucureşti, de altfel şi locaţia  evenimentului.
smiley Sursa Foto:  PR

Dana Nalbaru, solista trupei Hi-Q, cat si imaginea Asociatiei „Ana si  Copiii”, a fost gazda intregului spectacol, cantareata implicandu-se si  ajutandu-i pe copii de-a lungul anilor in toate campaniile desfasurate de  asociatie.
Pe Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Jazzy Jo, Brighi si  Mihai Ristea, copiii ii urmareau la televizor, le stiau cantecele pe de rost,  insa, din cauza neajunsurilor si grijilor care apasa pe umerii lor in fiecare  zi, cei mici doar au visat ca, poate intr-o zi, sa-si poata intalni idolii fata  in fata. Dar cum Mos Craciun si-a facut aparitia la serbarea copiilor, iata ca  si dorintele se implinesc…
Astfel, vedetele inimoase de la Hahaha  Production au impartit cadouri tuturor celor peste 250 de copii prezenti, au  cantat si au dansat cu ei, atmosfera fiind una de sarbatoare. La randul lor,  copiii s-au pregatit temeinic, cantand colinde si recitand cele mai frumoase  poezii de Craciun.
„E important ca pentru fiecare dintre noi Craciunul sa  fie un moment magic. Intreaga familie HaHaHa Production s-a bucurat sa fie  alaturi de acesti copii intr-o perioada in care cu totii trebuie sa ne gandim  mai mult la cei din jur. HaHaHa, everybody!”, a declarat Smiley, unul dintre  prietenii de nadejde ai copiilor de la „Ana si Copiii”.

Asociatia “Ana si Copiii”  este o organizatie neguvernamentala ce  desfasoara activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, din anul  2007, in Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Buzau si ajuta un numar de 250 de copii  proveniti din familii sarace in cele trei mari proiecte derulate: Centrul de zi  Ana si Copiii, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copil si Parinti si  Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.
Misiunea  organizatiei este de prevenire a abandonului familial si scolar prin programe  educationale, de asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere  si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si  sensibilizare sociala

Sursa:Unica.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *