Socialismul media pentru Părinți

0

PozaSocialMediaForParentsArticol scris de un tătic mic. Într-o lume de Socialiste Media.

Socialismul media pentru Părinți. Adică putem fi mai deștepți?

Un eveniment cu vorbitori unu și unu. Nu e invitat nici un fotbalist de națională 🙂 dar e foarte interesant. Sunt oameni dedicați sau organizații care încercă să se implice în safe-parenting, ca Orange, Salvați Copii sau Little Gym. Asta cu safe-parenting mi-a venit acum când scriu, dar probabil e deja brevetată pe undeva. Îmi place însă cum sună!

Safe-parenting este după mine modul în care să îți crești copilul în așa fel încât să te bucuri și mai târziu. Când crește mmmmareeee!

Atât de multe mame, încât fiind între cei 3% bărbați din sală, îmi dau seama de ce site-ul se numește MamiȘtieTot!!! E clar, bărbații sunt neinformați. Trebuie făcut ceva. Probabil că trebuie să fim mai implicați, să avem mai multă empatie (avem acest organ noi bărbații?!) și mai ales mai prezenți calitativ.

Atașez o poză remarcabilă care face mai mult ca 1000 de cuvinte sau 3 minute de discursuri corecte marca Social Media for Parents.

PozaDadIsMyHero

Mai vorbim. Acum se termină pauza.

 

UPDATE:

Printesa urbana a vorbit remarcabil despre reguli de blogging. Despre imaginea publica si viata privata. O bloggeriță remarcabilă, cu idei solide.

Bogdan Osmanovici, un prezentator de la Antene, tată și blogger mai nou. El vrea să ne demostreze că tati încearcă să știe tot, dar e claaaaar că mai are de învățat Abordarea lui însă e uimitor de interesantă că pragmatism și organizare. Tot ce ne-a vorbit ne dă de înțeles că e un tata ferm, de urmărit. Cred că prezentarea lui a avut cel mai mult text. Probabil deformare profesională: ca pe promter!!!

Bogdan a vorbit mult, dar îmi place mult că este foarte implicat. Un tată dedicat, cu care spre să mai vorbim. Mi-a plăcut o poveste spusă de el… cu un poliţist: la un moment dat şi-a pus pe maşină un autocolant cu TatăÎncepător.ro , iar un organ l-a ]ntrebat de ce nu a pus lămâița de începător.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *