Somon-afumat-cu-arpagic

Ingrediente:

  • 200gr. cuburi somon afumat
  • 4 felii de somon afumat
  • 15cl. smântână groasă
  • 2 ceape tăiate
  • 1 lingură sos de soia
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • 1 legătură mărar
  • 1 buchet de arpagic
  • frunze de salată
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

1. Faceți o marinată din suc de lămâie, ulei de măsline și mărar tocat. Adăugați sare și piper. Puneți la marinat somonul afumat cubulețe și marinați timp de o oră.

2. Scurgeți cuburile de somon. Adăugați sosul, ceapa tocată mărunt, smântâna, sosul de soia și arpagicul tocat.

3. Împrăștiați acest amestec peste feliile de somon.

4. Puneți feliile de somon afumat cu arpagic peste frunze de salată și serviți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *