Somon-carpaccio

Ingrediente:

  • 400gr. somon afumat
  • 400gr. de somon
  • 2 roșii mari
  • 20 de roşii cherry
  • 16 creveți
  • 4 lămâi galbene
  • 4 lămâi verzi
  • mărar
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boabe de piper roz

 

Mod de preparare:

1. Tăiaţi somonul proaspăt în 8 bucăţi.

2. Adăugaţi somonul afumat.

3. Tăiaţi roşiile în bucăţi mici şi adăugaţi-le peste somon.

4. Curăţaţi creveţii şi puneţi câte două bucaţi pe fiecare farfurie, formând o inimă.

5. Ornaţi cu roşii cherry şi lăsaşi să se răcească aproximativ 6 ore. Cu o oră înainte de servire, presăraţi peste fiecare porţie de somon carpaccio, mărar, suc de lămâie, ulei de măsline şi câteva boabe de piper roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *