Somon carpaccio

Ingrediente:
- 400gr. somon afumat
- 400gr. de somon
- 2 roșii mari
- 20 de roşii cherry
- 16 creveți
- 4 lămâi galbene
- 4 lămâi verzi
- mărar
- ulei de masline
- sare
- piper
- boabe de piper roz
Mod de preparare:
1. Tăiaţi somonul proaspăt în 8 bucăţi.
2. Adăugaţi somonul afumat.
3. Tăiaţi roşiile în bucăţi mici şi adăugaţi-le peste somon.
4. Curăţaţi creveţii şi puneţi câte două bucaţi pe fiecare farfurie, formând o inimă.
5. Ornaţi cu roşii cherry şi lăsaşi să se răcească aproximativ 6 ore. Cu o oră înainte de servire, presăraţi peste fiecare porţie de somon carpaccio, mărar, suc de lămâie, ulei de măsline şi câteva boabe de piper roz.