Soția lui Connect-R renunţă la muzică, pentru copil

Soția lui Connect-R renunţă la muzică, pentru copil
Foto: facebook

Căsătorită cu Connect-R (32 de ani), unul dintre cei mai bine cotaţi artişti autohoni, Misha sau Mihaela Şotrocan (24 de ani), după numele real din buletin, pare a avea o viaţă perfectă. Aşa şi este până la un punct. Cei doi au devenit părinţii unei minunate fetiţe şi de atunci, viaţa lor s-a schimbat radical. Cei doi au întâmpinat tot felul de probleme, așa cum se întâmplă atunci când micuții apar în viața noastră.

Pe plan profesional, Misha pornise cu dreptul în muzică şi avea o carieră înfloritoare alături de DJ Sava, dar acum, solista se vede nevoită să renunţe la carieră. Pentru Misha, este a doua pauză în cariera muzicală, prima fiind imediat după ce a aflat că a rămas însărcinată. De această dată însă, motivul este fetiţa lor, Maya, care, vara aceasta, a fost mai mult prin spitale, din cauza unor probleme de sănătate. O sperietură groaznică au tras şi atunci când Maya a căzut şi s-a lovit la cap. Cântăreţul a mărturisit celor de la Antena Stars: „Sunt ocupat cu fiica mea. Maya a căzut şi s-a lovit cu capul foarte puţin. Ne-am panicat foarte repede şi am fost la doctor. Medicii au spus că nu este nimic grav. Este lipicioasă, este vorbăreaţă şi a început să spună aşa nişte cuvinte pe care greu le-am înţeles. Acum îi cresc dinţii şi facem cu schimbul. Îi ies patru măsele în acelaşi timp şi nu ştiu ce să îi mai fac pentru că plânge mereu”.

Maya
Foto: facebook

Cu aceste probleme legate de sănătatea micuţei Maya, părinţii au luat unele decizii şi au hotărât să se ocupe mai mult de fetița lor. Astfel, Connect-R şi-a anulat unele concerte, iar Misha şi-a întrerupt momentan cariera muzicală, pentru a fi în permanentă în preajma Mayei. „Ea nu mai cântă, va sta acasă şi va avea grijă de copil”, le-a spus Connect-R unor apropiaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *