Spaghete integrale cu spanac şi porumb

Ingrediente:

  • 500g spaghete integrale
  • 400g spanac congelat
  • 200g pastă (zarzavat) de roşii
  • 100g porumb din conservă
  • Oregano
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Spanacul fie este din cel congeal, fie dacă aveţi proaspăt se spală şi se fierbe la aburi, după care se mărunţeşte.

Pastele se fierb în apă cu un praf de sare, după care se scurg bine.

Spanacul se pune într-o tigaie wok, iar peste el se adaugă pasta de roşii lungită cu apă. Se adaugă condimentele şi se lasă să fiarbă la foc mic, 10-15 minute, pana scade. Se adaugă uleiul, se amestecă bine, apoi se pun pastele şi se încorporează bine. Ultimul se adaugă porumbul şi se mai lasă câteva minute la foc mic amestecând să nu se lipească.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *