Sparanghel-cu-sos-de-smântână

Ingrediente:

  • 1 buchet sparanghel verde
  • o mână de nuci de pin
  • 30ml. smântână
  • 3 linguri cimbru proaspat, oregano sau busuioc, tocat fin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

1. Curaţaţi sparanghelul.

2. Prăjiți nucile de pin la foc mediu până capătă o culoare aurie.

3. Într-un vas acoperit cu folie de aluminiu puneţi bucăţile de sparanghel, turnaţi smântâna şi presăraţi cu cimbru şi nuci.

4. Adăugaţi sare şi piper după gust şi strângeţi folia.

5. Daţi la cuptor aproximativ 10-15 minute la 200 de grade. Serviţi imediat o porţie de sparanghel cu sos de smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *