Spirale cu dovleac și scorțișoară umplute cu cremă de brânză

Ingrediente:
- 2 căni de făină
- 2 lingurițe praf de copt
- 1/4 linguriță de sare
- 1/4 ceașcă de unt nesărat, moale
- 1/4 cană de zahăr brun
- 1 cană piure de dovleac
- 1/2 cană cremă de brânză
- 3 linguri de miere
- 2 lingurițe de scorțișoară măcinată
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 190 °.
- Într-un castron, amestecați făina, praful de copt și sarea.
- Bateți la mixer untul și zahărul până obțineți o spumă, apoi adăugați piureul de dovleac și amestecul de făină și amestecați până se omogenizează.
- Pe o suprafață presărată bine cu făină, întindeți aluatul într-un dreptunghi (de aproximativ 16 x 12 cm) cu grosimea de 5-6 mm.Întindeți crema de brânză, stropiți cu miere și presărați scorțișoară.
- Rulați cu grijă aluatul, începând cu latura lungă, și tăiați în bucăți de 2,5 – 3cm.
- Puneți rolele pe un pergament sau foaie de copt și dați la cuptor timp de 20 de minute, sau până se rumenesc.