Spirale cu dovleac și scorțișoară umplute cu cremă de brânză

melci-cu-dovleac-umpluti-cu-crema-de-branza

Ingrediente:

  • 2 căni de făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/4 ceașcă de unt nesărat, moale
  • 1/4 cană de zahăr brun
  • 1 cană piure de dovleac
  • 1/2 cană cremă de brânză
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurițe de scorțișoară măcinată

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 190 °.
  2. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt și sarea.
  3. Bateți la mixer untul și zahărul până obțineți o spumă, apoi adăugați piureul de dovleac și amestecul de făină și amestecați până se omogenizează.
  4. Pe o suprafață presărată bine cu făină, întindeți aluatul într-un dreptunghi (de aproximativ 16 x 12 cm) cu grosimea de 5-6 mm.Întindeți crema de brânză, stropiți cu miere și presărați scorțișoară.
  5. Rulați cu grijă aluatul, începând cu latura lungă, și tăiați în bucăți de 2,5 – 3cm.
  6. Puneți rolele pe un pergament sau foaie de copt și dați la cuptor timp de 20 de minute, sau până se rumenesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *