sâmbătă,decembrie 9, 2023

SPORT: Alergare pentru sănătate toată iarna. În sală și cu antrenori!

0
Laurențiu Dumitraș (initiereinot.com) despre sport: un anunt pentru cei mici
Laurențiu Dumitraș (initiereinot.com) despre sport: un anunt pentru cei mici

Acest articol este scris de antrenorul de înot Laurențiu Dumitraș. A practicat sportul la nivel intensiv pentru 8 ani și are 8 ani de antrenorat în lucrul cu copii. Este invitatul nostru special pentru a scrie despre copii și sport.

Deși sunt antrenor de înot de copii, mă bucur sincer să vă anunț că există tot mai multe soluții din zona de ofertă sportivă pentru cei mici. Duceți-i la sport de mâine! Există bazine încălzite și acoperite și săli de antrenament pentru o multitudine de sporturi!

Sprijin ideea înființării de cluburi private responsabile, care să aducă o mentalitate benefică copiilor și dezvoltării lor.

Tocmai de aceea vă anunț următoarele: Club de Atletism ProAtletic înființat de Ionuț Pungă, profesor antrenor de atletism şi multiplu campion naţional de atletism face înscrieri. Se caută copii peste 4 ani pentru sport de plăcere şi, de ce nu, mai târziu performanţă.

Abonamentul este de 100 lei pe lună, cu şedinţe gratuite între 15 şi 31 ianuarie. Profitaţi pentru că orice sport are beneficiile lui pe termen lung.

Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe laurentiu@inițiereinot.com sau la 0766 299 175.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *