Sportul: super medicamentul împotriva răcelii

0
Laurențiu Dumitraș (initiereinot.com) despre sport: super medicamentul împotriva răcelii
Laurențiu Dumitraș (initiereinot.com) despre sport: super medicamentul împotriva răcelii

 

Acest articol este scris de antrenorul de înot Laurențiu Dumitraș. A practicat sportul la nivel intensiv peste 8 ani și are 9 ani de antrenorat în lucrul cu copii. Este invitatul nostru special pentru a scrie despre copii și sport.

Caut mereu soluții pentru a nu ne îndopa copiii cu medicamente. Voi vreți la fel ca părinți. Ca antrenor de înot vă propun un medicament despre care am scris în titlu: SPORTUL.

Demonstrat deja ştiinţific, orice copil adus la sport are o dezvoltare mai bună fizică şi motorie. În plus, ceea ce ne interesează pe noi să discutăm acum, este că sportul întăreşte sistemul imunitar al celor mici. Adică nu mai răceşti uşor și când te mai îmbolnăveşti boala devine floare la ureche.

Secretul în a fii sănătos în plină iarnă este să ai continuitate. Sportul te întărește și nu are contraindicații decât în cazurile extreme despre care nu vorbim aici.

De ce nu ai face înot în plină iarnă? De ce nu ai face înot pe gerul cel mai mare dacă este făcut în sală, iar apa este încălzită?

Celor care le e frică de ger trebuie să știe că simpla uscare pe păr și statul în vestiar 15-20 minute după piscină, completat cu îmbrăcăminte de calitate este garanția că nu veți răci nici la -25 grade C. E atât de simplu. Cu cât e mai frig afară, te sfătuiesc să stai puțin mai mult pe hol cu cel mic la o discuție sau un joc. Rezultatele sunt uimitoare.

Eu am grupe de copii din București cu vârste de la 2 la 52 🙂 ani la bazinele Alexandreea din zona Muncii și Bery Fintress Spa și Olimpia din zona Iancului! Facem împreună inițiere de la primele mișcări până la corectarea sau îmunătățirea constantă a stilului de înot. Mai multe informații aici.

Voi scrie în zilele următoare un articol și despre cum să îți alegi antrenorul. Este foarte important să ai încredere că în bazin copilul tău e pe mâini bune, deci citiți în continuare mamiștietot.ro pentru alte articole.

Am mai găsit un anunț de sport pentru copii aici.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *