Starul din Avatar se pregăteşte să devină pentru prima oară tată

Avatar
Foto: entretenimiento.terra.com.mx

 

Sam Worthington actor australian de origine engleză, este cunoscut pentru interpretarea lui Jake Sully în ”Avatar”, Marcus Wright în ”Terminatorul: Salvarea”, Perseu în ”Înfruntarea titanilor”. Responsabil pentru rampa de lansare a actorului este renumitul regizor canadian, James Cameron, cel care i-a oferit rolul principal în primele două producţii.

În anul 2004, actorul a câştigat premiul AFI, pentru rolul principal din fimul ”Somersault”. În Australia, Worthington este foarte cunoscut pentru interpretarea personajului ”Howard” din serialul ”Love My Way”.

Pe plan personal, două relaţii ale actorului au fost mai mediatizate. Relaţia cu actriţa Maeve Dermody care a durat timp de trei ani şi cea cu Natalie Mark.

În octombrie 2013, Sam a cunoscut-o pe Lara Bingle şi de atunci sunt nedespărţiţi. Lara, în vârstă de 28 de ani, este un model australian de succes, cu afaceri în domeniul modei. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, ambii având probleme cu legea în ultima perioadă.

Starul din Avatar şi frumoasa lui iubită se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară. Mai mult decât atât, presa americană presupune faptul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret, departe de ochii curioşilor. Presupunerea vine urmare a faptului că Lara, apărută recent pe coperta unei reviste, a fost prezentată Lara Bingle Worthington.

Cei doi s-au abţinut să comenteze în vreun fel speculaţiile şi probabil nici nu o vor face, ştiut fiind faptul că starul din Avatar este destul de discret cu viaţa personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *