Stroganoff-de-vită

Ingrediente:

  • 700gr. carne de vită
  • 200 gr. ciuperci
  • 1 ceapă tăiată
  • 1 căţel de usturoi tocat
  • 2 linguri făină de porumb
  • 1 linguriţă nucşoară
  • 1 ceaşcă vin alb
  • 1 lingură pastă de tomate
  • ¼ ceaşcă smântână
  • 1 ceaşcă de supă de vită

Mod de preparare:

1. Amestecţi carnea de vită cu făina şi nucşoara.

2. Prăjiţi uşor usturoiul, ceapa şi adăugaţi carnea de vită,vinul şi supa.

3. Adăugaţi ciupercile şi amestecaţi.

4. La sfârşit adăugaţi pasta de tomate şi smântâna, puneţi capacul şi fierbeţi timp de aproximativ 10-15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *