Sufleu de rubarba

Ingrediente (pentru 4 portii):
- 1 pachet unt
- 5 linguri gris
- 2 oua
- 1 lingura faina
- 4 linguri lapte
- 200 gr rubarba
- 1/2 lamaie
Se incalzeste cuptorul la 170 ° C și se unge vasul cu unt si se tapeteaza cu faina. Rubarba se curata de pielita si se taie in bucati de aproximativ 2 cm. Intr-un vas, se pune jumatate din cantitatea de zahar, se pun bucatile de rubarba la fiert pentru aproximativ 10 minute, apoi se strecoara si se lasa la racit.
Se separa ouale, albusurile se bat spuma. Se amesteca galbenusurile cu restul de zahar, grisul, coaja de la lamaie si sucul de lamaie. Se incorporeaza in albusuri.
Bucatile de rubarba racite se adauga in amestecul obtinut.
Se toarnă compozitia în vasul de copt și se coace timp de aproximativ 30 de minute.
Sa aveti pofta!