supa-asiatica-de-pui

Ingrediente:

  • 2 litri supă de pui
  • 2 piepți de pui dezosați și fără piele
  • 2 cm ghimbir proaspăt, curățat și tăiat în monede
  • 2 morcovi mari, curățați și tăiați în monede
  • 2 tulpini de țelină, cuburi
  • 8 ciuperci tăiate în felii subțiri
  • 3 cuburi de praz
  • 1/4 ceașcă sos de soia
  • 1 linguriță sare

 

Mod de preparare:

  1. Într-o oală mare puneți pieptul de pui, ghimbirul, supa de pui și aduceți la fierbere. Fierbeți 20 de minute, până când puiul este gătit.
  2. Scoateți pe o farfurie carnea de pui și ghimbirul și lăsați să se răcească.
  3. Adăugați restul de ingrediente în oală și amestecați.
  4. Tăiați carnea de pui și adăugați înapoi în oală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *