Pentru pranzul de astazi am ales o supa usoara, dar satioasa.

b_1524_1302783409

  • 500g dovleac curatat de coaja si samburi
  • 2 cepe medii
  •  telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cartof
  • 200 ml supa de legume
  • smantana
  • sare, piper

Preparare:

Se calesc ceapa si telina tocate marunt, pana ceapa e moale. Se adauga dovleacul si cartofii taiati cubulete. Se adauga supa + apa cat sa cuprinda continutul oalei (eu am mai pus 500 ml apa). Se condimenteaza cu sare si piper.  Se aduce la fierbere. Se fierbe cu capac timp de 15 minute, pana cartofii sunt facuti.

Se mixeaza continutul oalei in blender sau cu blenderul vertical, pana supa e cremoasa. Se serveste cu smantana, seminte de dovleac si crutoane.

Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *