Supa de amaranth si morcov

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 1 ceapă medie
  • 3 morcovi medii
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 100 g spanac frunze
  • 100 g amaranth
  • 80 g quinoa
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • Sare
  • Piper
  • 1 legătură pătrunjel

supa amaranth si morcov

Se curăță legumele de coajă. Se toacă mărunt ceapa. Se taie morcovul în cuburi mici, rădăcină de pătrunjel si spanacul. Se fierb legumele ca pentru o supă.

Amaranthul și quinoa se trag pentru scurt timp intr-o tigaie cu ulei, apoi se adauga supa de legume. Se lasa sa fierba la foc mediu timp de 10 minute.

Se condimentează cu sare, piper, se presara cu patrunjel tocat.

Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *