Supă de broccoli cu brânză în pâine

Ingrediente:
- 4 linguri de unt nesărat, moale
- 1 ceapă mică, tocată
- 4 linguri de făină
- 2 căni lapte integral
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper
- 1/4 linguriță nucșoară măcinată
- 2 capete de broccoli, se taie în buchețelele
- 1/4 cană supă de pui
- 1 și 1/2 ceașcă de brânză Cheddar rasă
- pâini mici rotunde
Mod de preparare:
- Într-o oala mare, la foc mediu, topiți untul.
- Adăugați ceapa și amestecați 3 – 4 minute apoi presărați brânza.
- Incorporați cu ajutorul unui tel și mai lăsați 2 – 3 minute.
- Adăugați treptat laptele, amestecând constant până la omogenizare.
- Presărați sare, piper, nucșoară și adăugați broccoli.
- Acoperiți vasul, reduceți focul și fierbeți supa până când se îngroașă, iar broccoli este moale, 20 – 25 de minute.
- Adăugați pe rând supa de pui și brânza și mai lăsați pe foc până se topește brânza.
8.Tăiați o pâine rotundă în partea de sus, scoateți „capacul” și cât mai mult miez și puneți supa.