Supa de ceapa – remediu usor pentru raceli

Reteta recomandata dupa 6 luni

Ingrediente:

  • 4 cepe
  • o portie piept de pui
  • 2 linguri de lapte (sau 2 masuri de lapte praf)
  • 1/2 lingurita unt sau smantana
  • patrunjel

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert, iar dupa primul clocot se schimba apa. Se adauga ceapa taiata marunt si optional cu un praf de sare. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se patrunde bine si apoi se adauga laptele si untul. Se mai lasa cateva minute, se opreste focul si se adauga patrunjelul sau se poate pune proaspat direct in farfurie.

Pentru o consistenta mai bogata, optional se poate pune si o lingurita de orez cand ingredientele si sunt aproape gata, se lasa cateva minute dupa care se pune capacul pentru inca 10 minute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *