supa-de-ceapa-cu-crutoane-si-branzapng

Ingrediente:

  • 1 lingură unt nesărat
  • 3 cepe mari, tăiate în felii subțiri
  • 1 linguriță sare
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 1/4 linguriță de zahăr
  • 1/4 linguriță de cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 4 cești supă de carne de vită
  • 2 lingurițe sos dulce-acrișor ( Sos Worcestershire)
  • 1 cană cuburi de pâine
  • 1 cană brânză elvețiană rasă

 

Mod de preparare:

  1. Într-o cratiță, la foc mediu, topiți untul.
  2. Adăugați ceapa, sarea și lăsați, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
  3. Adăugați usturoiul, zahărul, cimbrul și frunzele de dafin și lăsați încă 10 minute.
  4. Adăugați sosul și lăsați să fiarbă, aproximativ 10 minute.
  5. Încălziți cuptorul. Puneți cuburile de pâine într-o tavă acoperită cu o foaie de copt și dați la cuptor timp de 3-5 minute, sau până se rumenesc.
  6. Serviți fierbinte cuun pumn de crutoane și o mână de brânză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *