Supă de ceapă

Ingrediente:
- 1 lingură unt nesărat
- 3 cepe mari, tăiate în felii subțiri
- 1 linguriță sare
- 1 cățel de usturoi tocat
- 1/4 linguriță de zahăr
- 1/4 linguriță de cimbru uscat
- 1 foaie de dafin
- 4 cești supă de carne de vită
- 2 lingurițe sos dulce-acrișor ( Sos Worcestershire)
- 1 cană cuburi de pâine
- 1 cană brânză elvețiană rasă
Mod de preparare:
- Într-o cratiță, la foc mediu, topiți untul.
- Adăugați ceapa, sarea și lăsați, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
- Adăugați usturoiul, zahărul, cimbrul și frunzele de dafin și lăsați încă 10 minute.
- Adăugați sosul și lăsați să fiarbă, aproximativ 10 minute.
- Încălziți cuptorul. Puneți cuburile de pâine într-o tavă acoperită cu o foaie de copt și dați la cuptor timp de 3-5 minute, sau până se rumenesc.
- Serviți fierbinte cuun pumn de crutoane și o mână de brânză.