Supă-de-mazăre-cu-somon

Ingrediente:

  • 1 bucată ceapă
  • 1 lingură unt
  • 800gr. mazăre congelată
  • 700ml. lapte degresat
  • 2 cuburi concentrat de pui
  • 100ml. smântână
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper
  • 200gr. file de somon

 

Mod de preparare:

1. Tocaţi şi căliţi uşor ceapa.

2. Adăugaţi mazărea, laptele, cuburile de pui și lăsaţi să fiarbă. După 5 minute, adăugaţi smântâna şi mai lăsaţi puţin pe foc apoi daţi la blender. Condimentaţi supa cu sare și piper după gust.

3. Tăiaţi somonul în cubuleţe şi prăjiţi în unt. Adăugaţi în supă bucăţile de somon și o lingură de smântână şi decoraţi cu o crenguţă de mărar.

Serviţi un bol cu supă de mazăre cu somon cu pâine prăjită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *