Supă de roșii cu quinoa

Ingrediente:
- 1 ceașcă quinoa
- 1 ceapă tocată
- 3 căței de usturoi, tocat
- 1 ardei gras tocat cuburi
- 4 căni fasole Pinto fiartă
- 800gr. roșii zdrobite
- 1 cană brânză Cheddar rasă
- 30gr. coriandru tocat
- 1 lingură ulei măsline
- 1 linguriță de chimen
- 1 linguriță oregano
Mod de preparare:
1. Înăbușiți în puțină apă și ulei, ceapa, ardeiul și usturoiul. Lăsați pe foc până când se înmoaie bine.
2. Gătiți quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3. În cratița cu ceapă, adăugați restul de ingrediente, cu excepția brânzei Cheddar, și 3 căni de apă. Acoperiți și lăsați să fiarbă 10-15 minute la foc potrivit.
4. Serviți o porție de supă de roșii cu quinoa cu puțină brânză Cheddar rasă deasupra.
vegkitchen