Superba actriţă Keira Knightley şi misterul din viaţa ei

keira knightley
Foto: wallpaperswide.com

Keira Christina Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrițe britanice. Este fiica actorului Will Knightley și a scenaristei Sharman Macdonald. Cu o tradiţie cinematografică în familie, venită din două unghiuri (actorie și scenariu), nu este de mirare că micuța Keira a cerut propriul impresar încă de la vârsta de trei ani… și a avut unul patru ani mai târziu, când a primit primul său rol, în Royal Celebration.

În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din Pride and Prejudice. Tot în 2006, a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

Pentru rolul său din ”Mândrie şi Prejudecată”’, adaptat cinematografic de către Joe Wright în 2005, Knightley a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă la Globurile de Aur şi Oscar. Conform unui studiu făcut de către Forbes, Keira a fost plasată a doua pe lista celor mai bine plătite actriţe din Hollywood, cu un câştig de 32 de milioane de dolari, doar în 2007.

În 2015, actriţa britanică a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia sa din filmul „The Imitation Game. Jocul codurilor”.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul „Remuşcare”, pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numară „Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go” (2010), „The Beautiful and the Damned” (2011), „Metoda periculoasă/ A Dangerous Method” (2011) şi „Anna Karenina” (2012).

De-a lungul carierei, a jucat alături de nume grele precum Johnny Depp, Emma Thompson, Colin Firth, Orlando Bloom, Liam Neeson, Mickey Rourke sau Hugh Grant.

Între anii 2001 şi 2003, Keira Knightley a fost într-o relaţie cu actorul Del Synnott, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor la Prinţesa de hoți. După încheierea aceste relaţii, frumoasa actriţă a fost timp de doi ani cu actorul Jamie Dornan. În timpul filmărilor pentru Pride & Prejudice, Keira a început o relaţie cu Rupert Friend, relaţie pe care a încheiat-o la finalul lunii decembrie 2010. La doar câteva luni după această relaţie, Keira l-a cunoscut pe muzicianul James Righton, fost membru al trupei Klaxons, cel care îi devine soţ doi ani mai târziu.

Keira Knightley cu sotul
Foto: ok-magazin.de

Se ştie în Cetatea Filmului că actriţa este foarte discretă în privinţa vieţii sale private. Din acest motiv nici nu a confirmat în mod oficial faptul că era însărcinată. A lăsat ca noile forme să vorbească în locul ei, atunci când s-a afişat pe covorul roşu, în timpul sezonului premiilor de la Hollywood.

Keira cu burtica
Foto: scoopnest.com

Potrivit presei de peste Ocean, Keira Knightley, în vârstă de 30 de ani, a adus pe lume primul ei copil. Alături de ea s-a aflat soţul ei, artistul James Righteon. Actriţa a adus pe lume un copil perfect sănătos, fără a dezvălui însă şi sexul nou-născutului.

Pe parcursul sarcinii, Keira nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii despre copil, dar, anul acesta, frumoasa actriţă a dat cumva de înţeles, în cadrul unui interviu, că urmează să devină mamă de băiat.

Invitată în emisiunea „Ellen DeGeneres Show”, actriţa a mărturisit că există anumite inconvenienţe, atunci când aduci pe lume un băieţel, mai exact, atunci când trebuie să îi schimbi scutecele.

„Cineva mi-a spus că problema cu băieţeii e atunci când trebuie să le schimbi scutecele şi rişti să facă pipi pe tine”, a spus Keira Knightley.

Proaspeţii părinţi sunt extrem de fericiţi de sosirea noului membru care este aşteptat cu mare nerăbdare de întreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *