Sylvester Stallone, durul de pe ecran vs familistul convins

Sylvester Stallone
foto: purepeople.com.br

În vârstă de 69 de ani, Sylvester Stallone, a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza „Rocky”. Instantaneu Stallone s-a trezit între cele mai mari nume din Hollywood şi şi-a construit rapid o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo”, şi rolul unui mercenar în franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

Filmul „Rocky”, lansat în 1976, a fost nominalizat la 10 premii Oscar, din care a câștigat trei, între care și cel mai important, pentru cel mai bun film al anului. Sylvester a fost nominalizat ca cel mai bun actor și cel mai bun scenarist. În istoria filmului, doar patru vedete se pot mândri cu distincția de a fi nominalizați la Oscar în același an ca actor și scenarist: Charlie Chaplin, Orson Welles, Woody Allen și Sylvester Stallone. Actorul a fost recompensat cu premii precum Golden Icon Award, la Festivalul de la Zurich, şi trofee pentru întreaga carieră la Palm Springs International Film Festival, Hollywood Film Festival, gala César, gala Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Pe de altă parte, Stallone a fost nominalizat de 31 de ori la Razzie Awards – care recompensează cele mai proaste prestaţii din faţa şi din spatele camerei de filmat -, obţinând printre altele, trofeul pentru cel mai prost actor al decadei, în 1990, şi cel pentru cel mai prost actor al secolului, în 2000.

Dacă pe marele ecran preferă să joace roluri de dur, atunci când nu filmează, actorul este un familist convins şi total dedicat familiei. Sylvester Stallone se mândreşte cu o familie superbă. Aflat la a treia căsătorie, celebrul star de filme are atât o soţie superbă, Jennifer Flavin, cât şi trei fiice care impresionează prin frumuseţea lor: Sophia, în vârstă de 18 ani, Sistine, în vârstă de 16 ani, şi Scarlet, în vârstă de 12 ani. Sylvester Stallone şi Jennifer Falvin (46 de ani) sunt căsătoriţi din 1997. Din primul mariaj cu Sasha Czack, Stallone mai are un fiu, Seargeoh, diagnosticat de mic cu autism.

fata (2)
foto: facebook

Sistine, adolescenta de 16 ani, a reuşit de curând să îl facă extrem de mândru pe celebrul ei tată. Tânăra a obţinut primul ei contract important din cariera de model. De curând, fata actorului a pozat pentru celebra revistă de modă „Teen Vogue”, demonstând că a moştenit talentul de a poza, de la mama ei, cândva şi ea model.

Mândru nevoie mare de fiica lui, Sylvester a postat pe un cont de socializare mesajul: „Eu, alături de fiica mea, Sistine, care vrea să fie model în adevăratul sens al cuvântului. Am încredere că poţi s-o faci. Sunt mândru când copiii mei muncesc pentru a ajunge unde vor”.

Sistine
foto: facebook

Sistine a acordat şi un interviu revistei pentru care a pozat. În cadrul interviului, frumosul model a mărturisit: „Mama e cea care m-a îndrumat către această carieră. M-a învăţat care sunt unghiurile mele bune, cum să le maschez pe cele proaste, cum să păşesc pe podium şi cum să mă transform atunci când port o anumită creaţie vestimentară. Modelling-ul se aseamănă mult cu actoria pentru că trebuie să îţi schimbi atitudinea şi stilul în funcţie de ce ţi se cere”.

fata
foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *