tacos-cu-carne

Ingrediente:

  • 1/2 cană de apă
  • 600-800 grame carne pui sau curcan
  • 2 linguri sos dulce-acrisor (sos de worchestershire)
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 2 căni sos salsa

 

Mod de preparare:

  1. Puneți carnea la fiert – spumați bine.
  2. Presărați carnea cu sos Worchestershire, sare și praf de usturoi și lăsați pe foc până este fiartă bine.
  3. Scoateți carnea din zeamă și tăiați în bucăți de dimensiuni mici.

4. Adăugați sosul de salsa și mai puneți puțin pe foc.

  1. Serviți cu tortilla, brânză, roșii, salată verde și smântână pentru a face tacos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *