tarta-cu-brocoli

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapă, tocată
  • 1 linguriță usturoi tocat
  • 2 cești broccoli proaspăt tocat
  • 1 foaie plăcintă
  • 1 și 1/2 ceașcă brânză mozzarella
  • 4 ouă, bătute bine
  • 1 și 1/2 cană lapte
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 linguriță piper negru
  • 1 lingură unt, topit

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 175 grade C.
  2. Topiți cele 2 linguri cu unt la foc mediu-scăzut într-o cratiță mare. Adăugați ceapa, usturoiul și broccoli. Gătiți încet, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi. Turnați legumele peste foaia de plăcintă și presărați cu brânză.
  3. Amestecați ouăle cu laptele, adăugați sare și piper. Amestecați în untul topit și turnați peste legume și brânză.
  4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *