Tarta cu cirese

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 farfurie adanca cu cirese fara samburi.
tarta cu cirese
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga uleiul pe rand. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se amesteca cu galbenusurile. Se adauga faina cate putin, amestecandu-se usor cu lingura de lemn pentru a nu iesi aerul.
Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se pun ciresele, apoi compozitia de pandispan si se da cuptor pentru 15-20 minute. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie prajitura atunci cand este rece.
Este delicioasa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *