Tartă-cu-dovlecei-şi-brânză

Ingrediente:

  • 50gr. de telemea de vacă
  • 3 dovlecei
  • 3 linguri de făină
  • 3 ouă
  • 1 linguriță ulei măsline
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

1. Spălaţi şi tăiaţi dovleceii în cuburi mici. Fierbeţi dovleceii aproximativ 2 minute apoi lăsaţi la scurs.

2. Bateţi albuşurile spumă.

3. Amestecaţi bine gălbenuşurile cu ulei şi turnaţi peste albuşuri.

4. Peste amestecul de ou, adăugaţi telemeaua rasă, dovleceii scurși și răciți şi făina.

5. Ungeţi o tavă cu puţin unt şi turnaţi amestecul.

6. Daţi această tartă cu dovlecei şi brânză la cuptor aproximativ 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *