tarta-cu-nuci-pecan

Ingrediente:

  • 1/2 cană de zahăr brun închis
  • 1/2 cană sirop de orez brun (puteți folosi și sirop de porumb)
  • 2 linguri de unt nesărat, topit
  • 2 ouă mari
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1/4 linguriță de sare
  • 2 căni nuci crude
  • aluat de plăcintă (puteți face propriul aluat de patiserie sau cumpăra din comert)

 

Mod de preparare:

1. Încălziți cuptorul la 180.

2. Ungeți forma de tartă cu unt sau acoperiți cu hârtie pentru copt și puneți aluatul.

3. Coaceți timp de 45 min.

4. Puneți primele 6 ingrediente într-un bol și amestecați bine.

5. Adăugați nucile pecan.

6. Scoateți aluatul din cuptor și lăsați să se răcorească puțin după care adăugați umplutura și lăsați să se răcească bine înainte de servire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *