tarta-rapida-cu-bacon-si-branza

Ingrediente:

  • 8 felii de bacon
  • 115 grame brânză elvețiană
  • 2 linguri unt, topit
  • 4 ouă, bătute
  • 1/4 ceașcă ceapă tocată mărunt
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 cană făină
  • 1 și 1/2 cană lapte

Mod de preparare:

  1. Puneți baconul într-o tigaie mare, adânca. Fierbeți la foc mare mediu până capătă culoarea maro.
  2. Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți o tavă pentru plăcintă.
  3. La baza tăvii puneți brânza și baconul mărunțit. Amestecați ouăle, untul, ceapa, sarea, făina și laptele, până se omogenizează, după care turnați în tavă.
  4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *