Tartine (bruschete) cu legume

Ingrediente:

  • O franzelă albă
  • 100g mozzarella proaspătă
  • 2 roşii mici un ardei galben
  • 50g măsline verzi feliate
  • 2 căţei de usturoi
  • O ceapă
  • Busuioc proaspăt
  • 2 linguri de măsline
  • sare
  • Piper
  • oregano

Mod de preparare

Pâinea se feliază în felii groase de 1-1.5 cm, iar feliile se ung cu ulei folosindu-ne de o pensulă. Se aşează feliile de pâine pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Se introduce tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 5 minute, până feliile de pâine devin aurii.

Într-un bol se pun roşiile tăiate cubuleţe mici, măslinele,usturoiul pisat, ceapa tocată fin, busuiocul proaspăt mărunţit, sare, piper, oregano şi se amestecă uşor.

Pe felile de pâine se pune câte o lingură sau două din compoziţia formată, în funcţie de mărimea feliei de pâine, se presară mozzarella rasă şi se bagă din nou tavă la cuptor. Se mai lasă încă 5 minute.

Se servesc calde.

Să aveţi poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *