Tartine cu pastă de ciuperci şi curry

Ingrediente:

  • 2 mini-baghete
  • O cutie de ciuperci
  • O ceapă
  • O roşie
  • 100g măsline
  • 1 lingură pastă curry
  • O lingură ulei de măsline
  • Sare, piper
  • 2 linguri maioneză vegetală (reţeta aici)
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se taie mărunt şi se pune într-o tingaie de ceramică cu câteva linguri de apă. Se lasă până se înmoaie uşor, se adaugă ciupercile, pasta curry, un praf de sare şi de piper. Se lasă până scade de tot, se adaugă uleiul şi se ia de pe foc.

Feliile de pâine se taie în două, se ung cu pastă de ciuperci, apoi se pun câteva măsline, câteva felii de roşie şi se bagă la cuptor pentru maxim 5 minute până devine coaja uşor crocantă.

Se ornează cu puţină maioneză făcută în casă şi cu pastrunjel verde.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *