Ingrediente:

  • 250 g broccoli
  • 50 g branza de vaci
  • 20 g ceapă
  • 1 lingurita mustar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita nucșoară
  • Sare si piper dupa gust
  • paine integrala
  • 50 g mozarella sau branza de vaci
  • 2-3 fire arpagic
  • 2 rosii

Mod de preparare:

Brocolli usor oparit in apa fiarta sau la aburi se pune in vasul de la blender impreuna cu branza de vaci, ceapa, mustarul, usturoiul, uleiul de masline si nucsoara si se mixeaza pana cand totul devine o pasta fina. Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi se lasa la frigider minim o jumatate de ora.

Dimineata se pregatesc tartinele care se orneaza cu mozzarella, arpagic si rosii proaspete.

pate de broccoli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *