sâmbătă,decembrie 9, 2023

Tați celebri, grijulii că niște mămici

0

Viața reală a vedetelor pare ruptă din filme. Iată cum o scenă surprinsă în plină stradă cu iubitul lui Heidi Klum, care îi plimbă pe copiii acesteia, ne duce direct cu gândul la Vin Diesel, “bona” din “Pacificatorul”.

Recunoașteți, femeile se topesc când văd bărbați cu copii în brațe, darămite când văd un star internațional care își strânge la piept cu dragoste odorul. În cazul de față, Martin Kristen (39 de ani) nu este bodyguard pentru copiii iubitei sale, fostul top-model Heidi Klum, ci chiar joacă, tot mai convingător, rolul de tată vitreg. „Înarmat” cu biberoane, sticle de apă, sandwich-uri, șervețele și tot ce trebuie când ai câțiva copii mici lângă tine, Martin poate fi admirat foarte des în postura de dur înblânzit de micuți. Foarte discret, iubitul lui Heidi nu face niciodată declarații ziariștilor care-i sunt mai mereu pe urme.

tatici celebrii

Lista tăticilor celebri, nedezlipiți de urmașii lor, este însă mult mai lungă. Desemnat cel mai sexy bărbat din lume, Channing Tatum nu este doar un sex-simbol, ci și un tată model, unul care a declarat că amână câteva proiecte pentru a putea petrece timp cu soția lui, Jenna, și cu fetița lor. Channing a devenit tată în urmă cu câteva săptămâni și pare că vrea să stea non-stop împreună cu micuța Everly. Apoi, cine ar fi crezut că celebrul reper Jay-Z va fi atât de îndrăgostit de fiica lui, Blue Ivy? „Sunt foarte fericită, Jay își iubește la nebunie fiica, ar putea să stea non-stop cu Blue!”, declara Beyonce într-un interviu recent.

Un alt caz de notorietate este cel al lui Robert Downey Jr., un soț și un tată de nota zeze (spun cei care îi sunt aproape), viața acestuia schimbându-se radical de când Susan l-a născut pe băiatul lor. Printre cei mai mediatizați sunt, însă, celebrii Ricky Martin și Elton John, gay care și-au asumat orientarea sexuală, fapt care nu i-a împiedicat să aibă urmași, născuți de mame surogat. Ricky are chiar gemeni, iar pozele cu îndrăgiții cântăreți care își țineau în brațe pruncii au făcut înconjurul lumii.

David, deschizător de drumuri
David Beckham, unul dintre cei mai sexy fotbaliști din lume, a fost întotdeauna un tată responsabil, cu uriaș lipici la aparatele de fotografiat. Nașterea celui de-al patru copil, o fetiță, adorabila Harper, l-a oficializat pe David drept imaginea taților-model, care petrece cu copiii cât de mult timp îi permite meserie. Și el face să îi permită, ajungând să meargă chiar la shopping cu deja micuța fashionistă Harper.
David împarte omagiile cu Brad Pitt, unul dintre “tații eroini”, dacă se poate spune așa, ai planetei. Familist convins, Brad, care călătorește în această perioadă în toată lumea pentru promovarea celei mai noi producții ale lui, „World War Z”, are șase copii cu Angelina Jolie, urmași de care este extrem de mândru.

Johnny Depp se încadrează și el la categoria tătici extrem de grijulii, având două fete împreună cu Vanessa Paradis. În final, să nu-l uităm pe Michael Jackson, care a apărut de nenumărate ori în public purtându-și copii la piept, dovedind că își iubește odraslele mai presus de orice.

story.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *