Tătici celebri la vârsta a treia

Tătici celebri la vârsta a treia
Foto: backtoglam.com

Ar putea să fie bunici, însă au decis că statutul de tată le vine mai bine. Aşa că vedetele masculine au demonstrat că vârsta nu este un impediment, şi că dorinţele pot deveni realitate când iubeşti copiii.

Bruce Willis

La vârsta de 57 de ani, actorul a devenit tatăl unei fetiţe alături de frumoasa şi mult mai tânăra lui soţie, Emma Heming. Actorul mai are trei fete din căsnicia cu Demi Moore – Rumer, Scout LaRue şi Tallulah Belle.

Bruce Willis
Foto: usmagazine.com

Hugh Grant

La vârsta 51 de ani, actorul a devenit tatăl unei fetiţe, Tabitha Xiao Xi, rezultate în urma relaţiei pasagere cu frumoasa chinezoaică Tinglan Hong. Pasageră, pasageră, dar un an mai târziu Hugh a recidivat şi i-a mai dăruit lui Tinglan un băiețel, Felix Chang, pe care l-a ţinut ascuns de ochii presei o bună perioadă de timp.

Hugh Grant
Foto: wdonna.it

Kevin Costner

În 2004, când s-a căsătorit a doua oară, actorul avea 49 de ani şi patru copii din relaţiile anterioare. De atunci, soţia actorului, Christine Baumgartner, a mai adus pe lume trei copii, când Costner avea 52, 54, respectiv 55 de ani.

Kevin Costner
Foto: nydailynews.com

Alec Baldwin

În vârstă de 57 ani şi recăsătorit după mariajul eşuat cu sex-simbolul anilor 80’, Kim Basinger, actorul a devenit anul acesta tată pentru a treia oară. Hilaria Thomas, soţia sa, mai tânără cu 26 de ani decât el, i-a mai dăruit un copil, de această dată, un băieţel.

Alec Baldwin
Foto: syracuse.com

Michael Douglas

Avea deja băiat mare când s-a căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones, în 1998. De atunci, a devenit de încă două ori tată, dăruindu-i senzualei sale partenere de viaţă doi copii, pe când el avea 56, respectiv 59 de ani.

Michael Douglas cu copii mici
Foto: nydailynews.com

Clint Eastwood

Faimosul actor are şapte copii rezultaţi din două căsătorii, ultimii doi copii născându-se când Eastwood avea 63, respectiv 66 de ani.

Clint Eastwood
Foto: thenet.ng

Mel Gibson

A divorţat de Robyn Moore după 30 de ani şi şapte copii împreună, iar în octombrie 2009, Oksana Grigorieva l-a făcut tatăl unei fetiţe. Cei doi s-au despărţit cu mare scandal.

Mel Gibson
Foto: nydailynews.com

Larry King

Legenda televiziunii americane avea deja trei copii când s-a aşezat la casa lui cu cea de-a şaptea soţie. Ultimii doi copii au venit pe lume pe când acesta avea 66, respectiv 67 de ani.

Larry King
Foto: ticketsmove.com

Rod Stewart

Cântăreţul britanic are opt copii ca rod al iubirii dintre el şi cele cinci femei minunate întâlnite pe parcursul anilor. Ultimii doi copii au venit în viaţa cântăreţului britanic la 60, respectiv 66 de ani.

Rod Stewart
Foto: mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *