Tatistic vorbind NU EXISTA TATĂL PERFECT!

tatal-multumitPentru că 12 mai e Ziua Tatălui eu am să mă refer la Tată ca la bărbat, fără alte referinţe religioase. De ce zic că (s)tatistic vorbind nu există tatăl perfect?

1. Nu este mamă. Este tată și punct. Nu alăptează, nu naște, dacă e să mă refer decât la câteva aspecte principale!

2. Pentru că Burta de bere nu se aseamană cu Burta de mami! Sărbătoriți dragi bărbați cât vreți, dar trebuie să știți că burta voastră este, folosind un termen tehnic, doar o sarcină „falsă”, gazoasă, de prea multe bule colecționate cu prietenii.

3. Poftele voastre nu se aseamnă cu poftele noastre! Nu vreau să mă gândesc ce este în capul unui bărbat și punct!

4. Tatăl are cu cel puțin 34% mai multă lene în el când e vorba să se trezească peste noapte să liniștească copilulul. Iar când o face este cu 71% mai ineficient decât o mamă și în 95% din cazuri te scoală și pe tine pentru că îi e teamă că nu face bine ce face.

5. Tatăl vrea ca băiatul său să facă tot ce nu a fost el în stare să facă. Mama încearcă să îl domolească!

6. Ziua mamei este o celebrare reală! Populară! Ziua bărbatului de azi, 12 mai este o creație artificială a unor parlamentari frustraţia după ce au consumat în exces o bere românească cu prea mult gaz. Ce se naşte din bere este clar o mare ameţeală! Dintr-o dorinţă pur românească de a fi diferiţi, Senatul României a votat ca a doua duminică din mai să fie Ziua Tatălui. Suntem singurii din lume care o sărbătorim începând cu 2009!

7. Ştiaţi că pe 12 mai 2013 este Ziua Mamei în Belgia, Olanda, Austria, SUA…? Sau dacă vreţi o listă mai completă: Anguilla, Antigua and Barbuda, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belgia, Belize, Bermuda, Bonaire, Botswana, Brazilia, Brunei, Canada, Cambogia, Chile, China, Croatia, Cuba, Curaçao, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Republica Dominicană, Ecuador, Estonia, Etiopia, Fiji, Finlanda, Germania, Ghana, Grecia, Grenada, Guyana,  Honduras, Hong Kong, Islanda, India, Italia, Jamaica, Japonia, Kurdistan, Lituania, Liberia, Liechtenstein, Macao, Malaysia, Malta, Myanmar, Olanda, Noua Zeelandă, Pakistan,  Papua Noua Guinea, Peru, Filipine, Puerto Rico, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Samoa, Singapore, Sint Maarten, Slovacia, Africa de sud,  Sri Lanka, Suriname, Elveția, Taiwan, Tanganyika, Tonga, Trinidad and Tobago, Turcia, Uganda, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Uruguay, Vietnam, Venezuela, Zambia și Zimbabwe! Trăiască România şi a ei bere!

8. În cinematografie, a existat un singur tată gravid care a făcut mari audiențe. Arnold Schwarzenegger! A fost o comedie de duzină!

9. În istorie, se cunoaşte un singur tată care a fost mamă! Acesta este Decebal. Sau Traian. Nu ştim sigur care dintre ei şi-a asumat acest rol, cert e că toţi ştim că din comuniunea lor mai puţin ortodoxă s-a născut poporul român!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *