Terci de cereale

Ingrediente:
- 1/2 cană caju
- 1/2 cană migdale crude
- 1/2 cană nuci
- 1 vârf de cuţit cu sare
- 1 banană mică
- 2 căni de lapte de nucă de cocos
- 2 linguriţe de scorţişoară măcinată
Mod de preparare:
- Puneți sâmburii într-un castron mare şi presăraţi cu sare. Adăugaţi apă filtrată, suficient pentru a acoperi vasul. Acoperiţi şi lăsaţi la macerat peste noapte.
- Scurgeți sâmburii și spălaţi bine.
- Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecaţi la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
- Turnaţi amestecul într-o cratiță la foc mediu-mare și fierbeţi până se îngroaşă, aproximativ 8 minute.
- Serviţi cald sau rece, cu fructe uscate.