terci-cu-cereale

Ingrediente:

  • 1/2 cană caju
  • 1/2 cană migdale crude
  • 1/2 cană nuci
  • 1 vârf de cuţit cu sare
  • 1 banană mică
  • 2 căni de lapte de nucă de cocos
  • 2 linguriţe de scorţişoară măcinată

Mod de preparare:

  1. Puneți sâmburii într-un castron mare şi presăraţi cu sare. Adăugaţi apă filtrată, suficient pentru a acoperi vasul. Acoperiţi şi lăsaţi la macerat peste noapte.
  2. Scurgeți sâmburii și spălaţi bine.
  3. Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecaţi la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
  4. Turnaţi amestecul într-o cratiță la foc mediu-mare și fierbeţi până se îngroaşă, aproximativ 8 minute.
  5. Serviţi cald sau rece, cu fructe uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *