Terci de ovăz cu merişor uscat

Terci-de-ovăz-cu-merişor-uscat

Ingrediente:

  • 1 ceașcă fulgi de ovăz
  • 2-3 cești de apă
  • 1 lingură merișor uscat
  • 1 linguriță nucă de cocos răzuită
  • 2 curmale tăiate
  • câteva afine
  • 1 lingură de nuci
  • scorțișoară
  • miere
  • puţină sare

Mod de preparare:

1. Fierbeţi fulgii de ovăz la foc potrivit. Adăugaţi apă în funcţie de consistența dorită.

2. Când începe să fiarbă, daţi focul la minim şi adăugaţi nucile, fructele și praful de sare. Lăsaţi câteva minute până când se îngroașă și se leagă.

3. După ce se răceşte puţin, adăugaţi mierea şi presăraţi puţină scorțișoară peste acest delicios terci de ovăz cu merişor uscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *