Tocană cu piept de pui şi aripi

Iată o reţetă simplă, dar delicioasă primită de la prietenă noastră mămică, Florentina Vasilescu.
- 250g de piept de pui
- 4 aripi
- 1 morcov
- 120g de măsline
- 2 cepe
- 8 linguri de pastă de roşii
- piper
- sare
- boia dulce şi iute
- piper
- oregano
Mod de preparare:
Pieptul de pui tăiat mărunt şi aripile se prăjesc sau pentru o variantă mai dietetică, pieptul de pui se perpeleşte într-o tigaie neaderentă (sau unsă cu puţin ulei), iar aripile de pui se fierb în apă cu puţină sare, după care se rumenesc şi ele uşor în aceeaşi tigaie.
Cepele tocate mărunt şi morcovul dat pe răzătoarea mică se înăbuşă, se adaugă apoi pasta de roşii, oregano, piperul, boiaua, sarea şi 250 ml de apă. Se lasă să fiarbă 25 de minute la foc mic, iar apoi se adaugă carnea, măslinele şi se mai lasă 5 minute.
Poftă bună!