Tocană de inimioare şi pipote

Ingrediente:
- 500g inimi+pipote
- 150g sos de roşii
- ¼ linguriţă zahăr brun
- 2 cepe
- 0 căpăţână usturoi
- O lingură de ulei de măsline
- Oregano
- Sare
- Piper
- Curcumă
- Boia dulce de ardei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Inimile şi pipotele se spală şi se curăţă foarte bine, apoi se pun la fiert cu o cană de apă şi puţină sare, în tigaia sau crăticioara în care se prepară.
Ceapa se toacă fin şi se adaugă peste ele.
Se lasă cu capac să fiarbă până se pătrund bine organele, apoi se adaugă sosul de roşii şi opţional puţin zahăr dacă sosul este acrişor aşa cum a fost în cazul meu. Se lasă să fiarbă fără capac, să scadă considerabil, apoi se adaugă restul de condimente, usturoiul pisat şi uleiul. Se lasă să mai fiarbă câteva minute, până sosul devine consistent.
Se adaugă pătrunjelul tocat fin şi se opreşte focul.