Tom Cruise nu este tatăl fetiţei lui Kate Holmes!?

Tom Cruise si familia
Foto: unica.md

Tom Cruise este unul dintre cei mai carismatici şi cunoscuţi actori de film. Pe lângă succesele de box office, precum cele din seria „Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă precum: „Magnolia” (1999), „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut” (1999), sau memorabilul „Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001).

Katie Holmes s-a remarcat ca actriţă în lungmetrajul „Batman – Începuturi/ Batman Begins” şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, şi la scurt timp după ce au început o relaţie, Tom a cerut-o în căsătorie. Cererea a fost făcută într-un cadru romantic, la Paris, în timpul unei cine de la restaurantul Le Jules Verne situat în turnul Eiffel. Cei doi s-au căsătorit civil în secret, la Los Angeles, iar cununia religioasă a avut loc în noiembrie 2006 la castelul Odescalchi din Bracciano, Italia. Cu şapte luni înaintea căsătoriei religioase, s-a născut Suri, primul copil al cuplului. Tom Cruise a fost în culmea fericirii, fiind primul său copil biologic. Deşi a mai fost căsătorit de două ori – 3 ani cu actriţa Mimi Rogers şi 10 ani cu Nicole Kidman – doar din a doua căsnicie, cea cu Nicole, are doi copii adoptaţi.

Tom Cruise
Foto: bloglikeitshot.com

Cu toate că păreau un cuplu fericit şi împlinit, Tom Cruise şi Katie Holmes au surprins pe toată lumea atunci când au anunţat, după aproape şase ani de mariaj, că sunt hotărâţi să pună capăt căsniciei. Cea care a cerut divorţul a fost Katie Holmes, care i-a facut în acest fel cel mai dureros cadou lui Tom, care urma să împlinească 50 de ani peste câteva zile.

La puţin timp după pronunţarea divorţului, Tom Cruise a mărturisit în cadrul unui interviu acordat unei reviste germane „Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa”.

Nici nu s-a dezmeticit bine după decizia radicală luată de Katie Holmes, că actorul a primit o altă lovitură dureroasă. În urma divorţului, Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise a beneficiat de un drept de vizită substanţial.

Faptul că nu împarte custodia comună după divorţ dar şi absenţa de aproape doi ani din viaţa micuţei Suri, au determinat o publicaţie din Statele Unite să arunce o mega bombă de ştire în Cetatea Filmului. Conform speculaţiilor făcute, se pare că Tom Cruise n-ar fi tatăl biologic al fetiţei pe care, oficial, o are cu Katie Holmes. Mai mult decât atât, publicaţia lansează un scenariu conform căruia Katie Holmes fie şi-a înşelat soţul, fie a apelat la un donator de spermă, în cursul unui tratament de fertilizare. Unele surse din apropierea celor doi actori, parcă vin să întărească prima variantă vehiculată de către ziariştii publicaţiei. Acestea susţin că Tom Cruise a avut un program extrem de încărcat în anul în care a fost concepută micuţa Suri, iar Katie Holmes, mai mult singură în acea perioadă, ar fi avut mici scăpări în afara domiciliului conjugal.

Cei de la publicaţia de peste Ocean spun că vor surpinde cu mai multe detalii cât mai curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *