Tort de banane cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:
- 200 g făină
- 130 g de zahăr brun
- 1,5 lingurita praf de copt
- 1/4 linguriță de sare
- 250 g banane
- 1 ou
- 120 g unt topit
- 4 linguri de lapte
- 130 g fulgi de ciocolata
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C /, se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Făina, zahărul, praful de copt si sarea se amesteca intr-un castron mare. Într-un alt castron se pun bananele strivite pana devin ca un piure, ouăle, untul topit și se amestecă cu laptele. Se amesteca toate ingredinetele pana devin o compozitie omogena, apoi se adauga si fulgii de ciocolata.
Se pune aluatul în tava de copt și se coace timp de 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit. Se testeaza cu o scobitoare daca e facut. Dupa ce se raceste, se poate pune un strat de ciocolata deasupra sau se serveste ca atare!
E delicios si usor de realizat!
Pofta buna!