Tort de banane cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 130 g de zahăr brun
  • 1,5 lingurita praf de copt
  • 1/4 linguriță de sare
  • 250 g banane
  • 1 ou
  • 120 g unt topit
  • 4 linguri de lapte
  • 130 g fulgi de ciocolata

tort banane

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C /, se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Făina, zahărul, praful de copt si sarea se amesteca intr-un castron mare. Într-un alt castron se pun bananele strivite pana devin ca un piure,  ouăle, untul topit și se amestecă cu laptele. Se amesteca toate ingredinetele pana devin o compozitie omogena, apoi se adauga si fulgii de ciocolata.

Se pune aluatul în tava de copt și se coace timp de 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit. Se testeaza cu o scobitoare daca e facut. Dupa ce se raceste, se poate pune un strat de ciocolata deasupra sau se serveste ca atare!

E delicios si usor de realizat!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *