tortilla cu ton

Ingrediente:

  • 2 tortilla
  • o conservă mică de ton în suc propriu (100g)
  • o lingură zeamă de lămâie,
  • 4 cepe verzi
  • 100g brânză Cedar răzuită
  • 2 linguri seminţe de de floarea soarelui crude
  • pătrunjel
  • piper şi sare după gust

Mod de preparare:
Tonul se scurge bine şi se stropeşte cu sucul de lămâie. Se taie ceapa mărunt şi se pune peste peşte. Se adaugă seminţele de floarea soarelui, pătrunjelul tocat, sarea şi piperul. Se amestecă totul şi se pune pe una dintre marginile bucăţii de tortilla, se preasara brânză şi se împachetează ca sarmalele, îndoind capetele, exact ca la sarmale. Fiecare tortilla se taie în două şi se serveşte fie încălzită timp de câteva minute într-o tigaie unsă cu puţin unt sau ulei, fie rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *