Transformarea spectaculoasă a puștiului din filmul Jerry Maguire

Transformarea spectaculoasă a puștiului din filmul Jerry Maguire
Foto: jeracgallero.wordpress.com

Jonathan Lipnicki este cunoscut pentru rolurile sale din copilărie, în filme precum Jerry Maguire, Stuart Little, The Little Vampire și Like Mike.

Într-o mărturisire recentă, Jonathan Lipnicki își exprimă nemulțumirea cu privire la faptul că este amintit doar pentru rolul jucat în 1996 în filmul Jerry Maguire, alături de Tom Cruise: „Cum ar putea un copil să fie atât de ridicol, aproape ilegal adorabil? Și cine ar putea uita ochelarii, am dreptate? Desigur, nu orice producător, regizor sau director de casting de la Hollywood, pentru că toată lumea încă mai vede în mine copilul drăguț din Jerry Maguire. Nu contează că sunt un actor talentat, clasic, instruit, adult capabil de a juca o mare varietate de roluri.”

jerry_maguirel
Foto: persoo.co.uk

Adevărul este că puștiul, care avea doar vârsta de șase ani în timpul filmărilor, a făcut senzație la începutul anilor ’90, drept dovadă că și astăzi, lumea își amintește cu mare plăcere de el.

Jonathan 4
Foto: usmagazine.com

Micuțul interpret al rolurilor din filmele Little Stuart si Jerry Maguire revine după 19 ani în centrul atenției. Ajuns la vârsta de 25 de ani, Jonathan Lipnicki, șochează atât prin declarațiile făcute cu privire la rolurile din copilărie cât și prin aspectul fizic.

Jonathan 2
Foto: cnn.com

Dacă în copilărie Jonathan era un puștiulică știrb care purta ochelari, acum este un bărbat în toată regula, cu un corp bine lucrat și multe pachete de mușchi pe el. Aspectul fizic este justificat de faptul că Jonathan practică de mult timp stiluri mixte de arte marțiale. Nu duce lipsă nici de tatuaje, iar atitudinea afișată este încrezătoare și optimistă. Mărturisește că își dorește ca imaginea puștiului să fie diminuată în favoarea tânărului actual, care își va încerca șansele în Cetatea Filmului și ca adult.

Jonathan
Foto: facebook

„Am vrut să fiu un copil normal. Am făcut o serie de filme mici, în care am crezut și apoi am făcut liceul. Acum sunt pregătit de filmele mari. Oamenii au încă imaginea mea de la 5 ani în cap așa că sunt nevoit să muncesc mult ca să-i dau pe spate”, a spus Jonathan Lipnicki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *